اطلاعات تکمیلی سقف کشسان

اطلاعات تکمیلی سقف کشسان نوعی از متریال PVC است که به صورت یکپارچه در ابعاد مختلف به اشکال مختلف قابلیت نصب دارد. سقف کشسان در زمره‌ی سقف های کاذب دکوری با قابلیت نورپردازی است و توانایی تأمین نور فضای داخلی مورد استفاده را دارد. این نوع سقف که در کشور عزیزمان به نام های مختلف شناخته می‌شود؛ از قبیل سقف کشسانی، سقف کشسی، سقف طرح دار و … در حدود یک ده است که مهمان خانه‌های ایرانی است و گاها به نام اولین برنده وارد کننده این نوع سقف یعنی برند باریسول هم شناخته می‌شود.


علت نامگذاری سقف کشسان چیست؟

هرنوع سقف کاذب به دلیل خصوصیات منحصربه خود در اجرا و تهیه و همچنین خصوصیات کاربردی که دارد خود را معرفی و نامگذاری می‌کند سقف کشسان تلفیقی از متریال PVC پروفیل دور سقف و هارپون و گاها طرح های مختلف مورد علاقه مشتریان است این نوع سقف در ابعادی کوچک تر از سقف اصلی طراحی و آماده سازی می‌شود و در هنگام نصب و اجرا توسط نصاب های ماهر به وسیله ی هیتر های گرمازای صنعتی به روی سقف اصلی کشیده می‌شود و به اندازه سقف محل اجرا می‌رسد این مهم ترین دلیل نامگذاری سقف کشسان یا کششی است.


مشخصات سقف کشسان و جنس سقف کشسان چیست؟

اطلاعات تکمیلی سقف کشسان در عرض های 3 متر و 20 سانت و 5مترو20 سانت در طول نامحدود در کیفیت‌های مختلف وارد کشور شده و پس از فرآوری قابل اجرا می‌باشند. جنس این نوع سقف به صورت پایه PVC و درصد هایی از مواد پلاستی سایزر یا به زبان ساده تر پلاستیک استایلر تشکیل می‌دهند. نسبت این مواد 1به 10است و همین ماده پلاستیک استایلر است که موجب خاصیت کشسانی این متریال می‌شود. از دیگر مواد به کار رفته در این نوع متریال می‌توان به زینک اکساید اشاره کرد که به متریال کشسان خاصیت آنتی باکتریالی داده و باعث می‌شود که سقف کشسان کثیفی را به خود جذب نکند

در نتیجه در کمترین زمان و بهترین شکل می‌توان این متریال را دوباره تمیز کرد. همچنین به دلیل وجود کلر در فرمول اصلی این متریال، سقف کشسان ضد حریق می‌باشد و در مقابل آتش شعله ور نمی‌شود و صرفا خود را جمع می‌کند. ضخامت متریال سقف کشسان بسته به نوع برند و کیفیت و همچنین خصوصیات مجل اجرا به صلاح دید کارشناسان متغیر است و از 18میکرون تا 25میکرون در دسترس مجریان قرار می‌گیرد.سقف های کشسان تنها نوع سقف کاذب موجود در جهان هست که قابلیت اجرا در تمام فضاهای داخلی حتی فضای بیمارستانی را به خوبی داراست.

سقف کشسان را چگونه نصب کنیم؟

اطلاعات تکمیلی سقف کشسان را در صورت داشتن ابزار نصب به راحتی می‌توان اجرا کرد. ابزار اصلی نصب عبارت اند از هیتر گرمایشی، کاردک نصب سقف کششی و همچنین گیره های نگهدارنده.پس از نور پردازی محیط در صورت نیاز پروفیل‌های مخصوص سقف کشسان که به دوصورت سقفی و دیواری وجود دارند را به دور تا دور دیواره اصلی محیط مورد اجرا با فاصله‌ معین نصب میکنیم؛ به گونه ای که کاملا هم‌سطح با دیواره شود و همچنین محکم باشند، بیاد داشته باشید که سقف کششی خاصیت کششی دارد.سپس با استفاده از گیره‌های مخصوص متریال اصلی را به پروفیل‌ها نزدیک کرده و به کمک کاردک مخصوص نصب سقف کششی، یکی از گوشه ها را در داخل پروفیل قرار می‌دهیم؛ به صورتی که کاملا چفت یکدیگر شوند.

در مرحله‌ی بعد برای گوشه‌ی مقابل نیز همین کار را انجام می‌دهیم، تا چهار گوشه‌ی کار به اتمام برسد. حال گیره ها را باز کرده و با دقت ضلع‌های مختلف کار را به ترتیب نصب خواهیم کرد. به یاد داشته باشید که در تمامی مراحل نصب هیتر از فاصله ی یک و نیم متری و یا بیشتر، متریال سقف کششی را به صورت یکنواخت گرم نگه دارد.زیرا سقف کشسان در مقابل گرما از خود عکس‌العمل نشان داده و کاملا نرم و منعطف می‌شود.پس از اتمام کار به مدت چند دقیقه به صورت یکنواخت سقف کششی را گرم کنید تا با محیط یکسان سازی خود را انجام دهد و شکل نهایی خود را بگیرد.

نورپردازی مناسب سقف کشسان:

نورپردازی اطلاعات تکمیلی سقف کشسان یکی از ساده‌ترین و در عین حال مهمترین بخش در پشت سقف کششی می باشد.عموماً نور SMD یا LED برای سقف کششی توصیه می شود، اما در مواردی که فاصله بیشتری بین سقف اصلی و سقف کشسان وجود دارد، می‌توان از انواع دیگر لامپ های سقفی هم برای نورپردازی سقف کشسان استفاده نمود.این درصورتی است که تاسیساتی در پشت سقف وجود نداشته باشد که سایه بر روی سقف کششی داشته باشد.مهم ترین رکن در نور پردازی یکدست بودن نور پشت سقف کشسانی است که باعث می‌شود تصاویر به صورت طبیعی جلوه و نمود داشته باشند. حداقل فضای مناسب برای نور پردازی صحیح 12 سانت یا بیشتر می‌باشد و البته قابل ذکر است که سقف کشسان قابلیت نورپردازی هم‌سطح با استفاده از فیبر نوری انواع هالوژن و کریستال را داراست و این قابلیت به خودی خود باعث می‌شود که کاربر در تعیین نور متناسب با فضا کاملا حق انتخاب داشته باشد.نور پردازی صحیح یکی از عوامل مهم در رضایت بلند مدت مشتریان است

انواع سقف کشسان:

اطلاعات تکمیلی سقف کشسان سه نوع اصلی چاپی(پرینتی) ، لاکر (لاکی)، ترنسلولید(ترنسپرنت) دارد.

نوع اول سقف کشسان مدل چاپی:

این نوع سقف همان گونه که از نامش پیداست، قابلیت چاپ تصاویر مختلف و همچنین عبور نور از خود را دارد و عموما کاری بسیار زیباست و سلیقه متفاوت مشتریان عزیز را به خوبی تامین می کند. به دلیل یکپارچگی و جنس خاص، عایق صدا بوده و حتی به نوعی سقف را اگوستیک هم می کند و همچنین به خوبی فضای پروژه را روشن خواهد کرد. دوام بالا و قدرت تحمل بار این محصول در هر متر مربع به نود کیلو گرم میرسد و در مقابل رطوبت به خوبی مقاوم است.

سقف کشسان مسکونی

نوع دوم لاکی یا لاکر:

این نوع سقف تفاوت‌های فاحشی در نوع دیده بصری و همچنین نور پردازی و اجرا با متریال چاپی دارد. بدین صورت که به یک رنگ براق درآمده و مانند آینه نور محیط اطراف را در خود منعکس می‌کند. همچنین این نوع سقف کشسان قابلیت نورپردازی با فیبر نوری و یا هالوژن را داراست. در مواردی که سقف کششی فاصله‌ی کمی تا سقف اصلی داشته باشد، این نوع از سقف کششی به شدت پیشنهاد میشود. زیرا فضا را برای مخاطب بازتر و دلنشین‌تر خواهد کرد و همچنین مانند نمونه‌های دیگر سقف کششی، عایق صدا، اتنی باکتریال و انتی استاتیک نیز می باشد و به سادگی در طی مدت طولانی دوام می‌آورد و تمیز می‌ماند و از لحاظ رنگ کاملا ثبات دارد.

سقف کشسان لاکی

نوع سوم سقف کسشان ترنس لوسید:

اطلاعات تکمیلی سقف کشسان ترنسلوسید و یا ترنس لوسنت نوع دیگری از متریال سقف کششی که به صورت خنثی بوده و کارایی اصلی ان نور رسانی به محیط است این نوع از سقف کشسانی که بیشتر در اماکن تجاری و اداری کاربرد دارد نور فوق العاده ای را به صورت یک نواخت به سطح سرازیر می کند و این عمل کرد باعث شده که معتبر ترین مراکز تجاری نور پردازی های خود را کنار گذاشته از این نوع سقف کششی استفاده کنند همچنین این نوع از سقف کششی را می توان با نور های هفت رنگ امیخت که بسیار زیباست و توجه مخاطب را نا خودگاه جلب می کند.

اطلاعات تکمیلی سقف کشسان

سقف کشسان ترنس لوسید